MAXTV PRVA LIGA

Lokomotiva pobijedila Osijek u Gradskom vrtu

Nedjelja, 04. studenog 2012. 21:05 Napisao/la  SC

Utakmica 14. kola: Osijek - Lokomotiva 1:2

MAXtv Prva liga – 14. kolo

OSIJEK – LOKOMOTIVA 1:2

Gradski vrt. Gledatelja: 2000

Sudac: Igor Križarić (Čakovec)

Žuti kartoni: Kurtović, Lešković, Lukić (Osijek), Antolić, Maleš (Lokomotiva)

Strijelci: 1:0 Zubak (46), 1:1 Mesarić (49), 1:2 Kramarić (87)

OSIJEK: Vargić, Vrgoč, Pušić, Ibriks, Jugović (46 Lukić), Kurtović, Novaković, Pongračić (89 Mišić), Lešković, Kvržić, Zubak (60 Miličević)

LOKOMOTIVA: Picak, Samateh, Barbarić, Mesarić, Šitum (69 Pavičić), Antolić, Trebotić, Maleš, Boras (90 Tomšić), Bručić, Kramarić (90+3 Zakarić)

Nogometaši Lokomotive pobijedili su Osijek u Gradskom vrtu nakon osjetno bolje igre u drugom dijelu utakmice. Pogodak odluke postigao je Kramarić u 87. minuti, kada je nakon ubačaja iz kuta ostao neobjašnjivo sam na drugoj vratnici pa je imao vremena primiriti loptu i nogom zatresti mrežu – 1:2.

Osijek je poveo u 46. minuti nakon pogreške vratara Piceka, koji je istrčao izvan kaznenog prostora i nespretno loptu dodao Zubaku. Napadač Osijeka s 30-tak metara poslao je loptu u prazna vrata, Samateh je stigao pravodobno ali se sapleo i lopta mu je izmigoljila u mrežu -1:0.

Lokomotiva je poravnala nakon nekoliko minuta, u 49. minuti Mesarić je izašao na udarac s 20 metara, lopta je okrznula Vrgoča, prevarila Vargića i završila putanju u desnom kutu – 1:1.

Bolju igru u drugom dijelu Lokomotiva je mogla okruniti još nekim pogotkom, a najbolju priliku propustio je u 59. minuti Boras. Maleš je dugom loptom poslao Borasa ravno prema vrataru Vargiću kojega je Boras napucao s dva metra udaljenosti.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.