MAXtv Prva liga: Lokomotiva pobijedila Inter golovima Karačića i Šunjića

Subota, 13. svibnja 2017. 17:01 Napisao/la  SC

Utakmica 33. kola: Lokomotiva - Inter 2:0

Nogometaši Lokomotive pobijedili su Inter 2:0.  

Iako velike rezultatske težine ovaj ogled nije imao, Interu su bodovi iz ove utakmice ipak nešto više značili. Jer tri je kola do kraja, a Inter od pretposljednjeg Splita ima samo šest bodova više, a koji su u nekom raspletu čak i dostižni.

Vidjelo se da Tokićeva momčad želi više pobjedu. Doduše, malobrojni gledatelji, njih tek 200-tinjak, nije imalo baš prigode uživati u potezima, a iz prvog dijela za izdvojiti je tek nepriznati gol domaćih, točnije Cekicija, kojeg je zabio iz zaleđa, nakon ubacivanja Majera.

U drugom dijelu lokosi su bili za nijansu agresivniji, a nakon nekoliko poluprilika, od kojih je dobra bila Radonjićeva u 60. minuti, kada je pucao pokraj gola, u 69. minuti Fran Karačić je zabio lijep ali i čudan gol, koji ide na dušu gostujućem vrataru Anti Mrmiću.

Karačić je iskosa poslao jednu loptu, koja je više izgledala kao ubačaj nego udarac, no ona je išla direktno u gol i iznenadila Interova golmana.

U 80. minuti, domaći su mogli riještiti pitanje pobjednika, No Halilovićev udarac otišao je pokraj gola.

Ipak, gosti su se nakon gola otovorili, što je u sudačkoj nadoknadi kaznio Ivan Šunjić i pogodio za konačnih 2:0.

MAXtv Prva liga utakmica 33. kola: Lokomotiva - Inter 2:0 (Karačić 69, Šunjić 90+3)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.