MAXtv PRVA LIGA

Lokomotiva pobijedila u sudačkoj nadoknadi

Petak, 20. rujna 2013. 20:07 Napisao/la  SC

Utakmica 10. kola: Lokomotiva - Hrvatski dragovoljac 2:1. Odlučio Budimir u 93. minuti

MAXtv Prva liga – 10. kolo

LOKOMOTIVA – HRVATSKI DRAGOVOLJAC 2:1

Stadion u Maksimiru. Gledatelja: 100

Sudac: Igor Pristovnik (Zagreb)

Strijelci: 0:1 Bačelić-Grgić (25), 1:1 Lendrić (47), 2:1 Budimir (90+3)

LOKOMOTIVA: Šarlija, Mesarić, Puljić, Bručić, Trebotić, Lendrić (67 Budimir), Chago, Šitum, Mišić, Gorupec, Šovšić (80 Pajač)

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Čović, Špehar, Kluk, Jakšinić, Zlatar, Gregov, Jazvić (55 Jajčinović), Tomić, Brtan, Bačelić-Grgić (81 Rašić), Sivonjić (75 Zubak)

U 93. minuti na Pajačev ubačaj slijeva pravodobno je utrčao Budimir, Tomić je zakasnio i napadač Lokomotive ugurao je loptu u mrežu pokraj ukponago Čovića za veliko veselje igrača Lokomotive.

Pogotkom u sudačkoj nadoknadi Lokomotiva je uspjela pobijediti Hrvatskog dragovoljca, koji se u finišu utakmice spašavao na sve moguće načine. U utakmici bez ijednog žutog kartona Lokomotiva je bila znatno bolja momčad i pobjeda je apsolutno zaslužena.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.