MAXTV PRVA LIGA

Dinamo opet pobijedio Lokomotivu

Subota, 02. studenog 2013. 17:02 Napisao/la  SC

Utakmice 15. kola: Istra 1961 - Osijek 1:1, Lokomotiva - Dinamo 0:3. Lokomotiva opet ni po čemu nije bila dostojan protivnik Dinamu

MAXtv Prva liga – 15. kolo

LOKOMOTIVA – DINAMO 0:3

Stadion na Maksimiru. Gledatelja: 1000

Sudac: Zlatko Šimčić (Koprivnica)

Strijelci: 0:1 Brozović (37-11m), 0:2 Antolić (68), 0:1 Rukavina (88)

LOKOMOTIVA: Šarlija, Gorupec, Puljić, Barbarić, Bručić, Chago, Pavičić (63 Peko), Šovšić, Mišić (71 Trebotić), Pjaca, Budimir (77 Martinac)

DINAMO: Zelenika, Pinto, Addy, Šimunić, Pivarić, Ademi, Brozović (82 Leko), Antolić, Fernandes, Soudani (59 Rukavina), Čop (66 Beqiraj)

Nogometaši Dinama osvojili su tri boda na jednom na najtežih gostovanja u sezoni. Kao gosti na maksimirskom stadionu pobijedili su Lokomotivu s uvjerljivih 3:0! Puno uvjerljivijih nego što je bila igra Dinama protiv bezopasne i bezidejne Lokomotive za čiju momčad trener Tomislav Ivković često zna reći da igra najljepši nogomet u državi. Možda igra, ali nikada protiv Dinama!

Dinamo je vodstvo došao iz prilično nategnutog kaznenog udarca, kada je Soudani pao između dvojice domaćih igrača. Naravno da se igrači Lokomotive nisu bunili na sudačku odluku ni nakon što je Brozović s bijele točke doveo goste u vodstvo – 0:1.

Prvi dio utakmice završio je uz Dinamovu premoć u posjedu lopte od 62 posto, a momčad koja igra najljepši nogomet u državi, kao što kaže Ivković, u okvir vratiju nije uputila ni jedan udarac.

U 65. minuti Čop je tri metra promašio prazna vrata i izašao iz igre nekoliko minuta nakon što je Antolić udarcem s 20 metara povećao vodstvo Dinama – 0:2.

U 88. minuti Rukavina je prekrasnim udarcem s 18 metara postavio konačnih 3:0 u utakmici, koja je opravdala očekivanja! Lokomotiva opet ni po čemu nije bila dostojan protivnik Dinamu.

ISTRA 1961 – OSIJEK 1:1

Stadion Aldo Drosina. Gledatelja 1500

Sudac: Lukša Klaić (Konavle)

Stijelci: 0:1 J. Barišić (9), 1:1 Ilić (76)

Žuti kartoni: Obšivač (Istra), Šimunec, J. Barišić, Mišić (Osijek)

ISTRA 1961: Prskalo, Obšivač, Čagalj, Budicin, Woon, Blagojević, Batarelo, Miličević (64 Ilić), Dadić (43 Radonjić), Batelić (46 Sačer), Križman

OSIJEK: Malenica, Šimunec, Bralić, Novaković, B. Barišić, Pavić, Ugarković (89 Lukić), J. Barišić (77 Grgić), Mišić, Šorša, Dugančić (59 Mandić)

Nogometaši Osijeka uspjeli su osvojiti bod na gostovanju u Puli. Josip Barišić u 9. minuti zaobišao vatara Prskala i doveo goste u vodstvo. Aleksandar Ilić je debi obilježio pogotkom izjednačio u 76. minuti, kada je loptu poslao u mrežu u pokušaju ubačaja zdesna.

Fotogalerija (Lokomotiva - Dinamo), Pixsell

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.