MAXtv Prva liga: Lokomotiva odnijela bodove iz Pule, u završnici padali golovi i letjele šake

Ponedjeljak, 05. kolovoza 2013. 22:38 Napisao/la  SC

Utakmica 4. kola: Istra 1961 - Lokomotiva 1:2. Lokomotiva je pogocima u 86. i 88. minuti ostvarila četvrtu pobjedu, Franjić i Mesarić dobiili crvene kartone zbog fizičkog obračuna. Pamić isključen zbog vrijeđanja

MAXtv Prva liga – 4. kolo

ISTRA 1961 – LOKOMOTIVA 1:2

Stadion Aldo Drosina. Gledatelja 3500.

Sudac: Bruno Marić (Daruvar)

Strijelci: 1:0 Križman (65) 1:1 Mišić (86) 1:2 Pjaca (88)

Žuti kartoni: Jo (Istra 1961) Mrzljak, Samateh, Chago, Šitum (Lokomotiva)

Crveni kartoni: Franjić (93,  fizički obračun), Mesarić  (93, fizički obračuna)

ISTRA 1961: Ježina – Plipović (68 Woon), Budicin, Obšivač, Uzelac – Blagojević, Batarelo – Miličević (76 Franjić), Križman, Jo – Radonjić (85 Hadžić)

LOKOMOTIVA: Picak – Bručić, Barbarić, Mesarić, Matas (34 Samateh) (61 Puljić) – Mrzljak (73 Martinac), Trebotić, Chago – Pjaca, Šitum - Mišić

Na Drosini je odigrana utakmica s rijetko viđenim završetkom. Mirnoća iz prvog poluvremena u kojem je zabilježen tek jedan udarac na gol nakratko je prekinuta golom Križmana na sredini drugog poluvremena. I jedni i drugi igrali su lijep nogomet, pun dobrih poteza, no iako se igralo s otvorenim kartama, nedostajalo je prilika za golove.

Sve su to akteri u Puli nadoknadili u posljednjim minutama susreta, koje su još jednom na svijetlo reflektora stadiona Aldo Drosina iznijele prokletstvo Istre, koja u zadnjih deset minuta redovito gubi bodove. Golovima Mišića i Pjace u 86. i 88. minutama gosti su odnijeli puni plijen u Zagreb i zabilježili četvrtu pobjedu.

Nakon prvog pogotka Lokomotive trener igor Pamić izgubio je živce, smatrajući da su igrači Lokomotive morali izbaciit loptu niz igre nakon što je jedan igrač ostao ležati zbog ozljede. Uslijedila je verbalna svađa trenera Istre s igračima Lokomotive nakon čega je Pamić isključen. 

Susret je potrajao sve do 98. minute, a pet minuta prije kraja na travnjaku su izbile tenzije, pa su izravne crvene kartone nakon šakačkog obračuna dobili Franjić i Mesarić.

Fotogalerija Pixsell

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.