MAXtv Prva liga: Utakmica Lokomotiva - Rijeka odgođena, povjerenik određuje novi termin

Subota, 23. studenog 2013. 18:28 Napisao/la  SC

S obzirom na zgusnuti raspored Rijeke, utakmica protiv Lokomotive ove se godine može igrati jedino 23/23. prosinca

 

Delegat utakmicce Ivan Duvnjak (Virovitica), glavni sudac Domagoj Ljubičić (Osijek) i predstavnici klubova odlučili su odgoditi utakmice 17. kola između Lokomotive i Rijeke zbog lošega terena.

Postojala je mogućnost da se utakmica igra u nedjelju, ali su se akteri usuglasili da se utakmica odgodi za neko drugi termin budući da je vremenska prognoza za nedjelju loša.

Rijeka nije odigrala utakmice 16. (Hrvatski dragovoljac) i 17. kola (Lokomotiva) zbog loših vremenskih uvjeta. Utakmicu 16. kola protiv Hrvatskog dragovoljaca, Rijeka igra igra 4. prosinca zbog čega su termini četvrtfinalnih utakmica Kupa pomaknuti za veljaču iduće godine.

S obzirom na zgusnuti raspored Rijeke, utakmica protiv Lokomotive ove se godine može igrati jedino 23/23. prosinca. Teško je očekivati da će povjerenik odrediti termin neposredno pred božićno-novogodišnje blagdane.

 

 

 

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.