MAXtv Prva liga: Istra pobijedila u Koprivnici dvama pogocima Tomislava Havojića

Subota, 22. veljače 2014. 16:55 Napisao/la  SC

Utakmica 23. kola: Slaven Belupo - Istra 1961 0:2

MAXtv Prva liga – 23. kolo

SLAVEN BELUPO – ISTRA 1961 0:2

Stadion u Koprivnici. Gledatelja: 1000

Sudac: Goran Gabrilo (Split)

Strijelac: 0:1 Havojić (5), 0:2 Havojić (52-11m)

Žuti karton: Delić (S. Belupo), Čagalj, Kramarić (Istra)

S. BELUPO: Pelin, Melnjak (70 Fuštar), Grgić, Henrique, Crepulja, Ćanađija, Glavica (46 Rak), Delić, Purić, Gregurina, Novinić

ISTRA: Lovrić, Obšivač, Budicin, Vučko, Woon, Batarelo, Yoon (79 Pilipović), Kramarić, Radonjić (39 Čagalj), Havojić, Jo

Nogometaši Istre pobijedili su Slaven Belupo u Koprivnici dvama pogocima Tomislava havojića. U 5. minuti Pelin je odbio loptu po udarcu Havojića glavom, lopta se odbila točno na nogu natrčalom Havojiću, koji dvaput ne griješi – 0:1.

Rani pogodak odredio je tijek utakmice u kojoj se Istra zatvorila i čekala prilike za kontre. Slaven Belupo nije bio na razini koja je bila potrebna da bi se probila pulska obrana, pa je bilo samo pitanje trenutka kada će se gosti riješiti dvojbe oko pobjednika.

U 52. minuti Gregurina je u mrtvom kutu kaznenog prostora neobjašnjivo igrao rukom nakon Čagaljeva pokušaja ubačaja, iz kaznenog udarca Havojić je mirno odveo Istru prema novoj pobjedi – 0:2. Time je utakmica riješena.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.