MAXtv Prva liga: Istra 1961 i Dinamo danas u Puli igraju zaostalu utakmicu 17. kola

Četvrtak, 06. veljače 2014. 09:35 Napisao/la  SC

Pula (17): Istra 1961 - Dinamo. Utakmica će biti takva da ćemo se morati prilagoditi svemu. Sve ćemo uzeti u obzir, teren, atmosferu, vremenske prilike, kaže trener Istre Igor Pamić

Nogometaši Istre 1961 i Dinama u četvrtak od 17 sati na Aldo Drosini igraju prvu utakmicu MAXtv Prve lige ove godine. U Puli se igra zaostala utakmica 17. kola, koja je prošle godine odgođena zbog lošeg vremena. Nepovoljno vrijeme kao da se urotilo protiv nogometa, uoči utakmice u četvrtak teren na pulskom stadionu u takvom je stanju da su domaćini razmišljali o novoj odgodi. Nije u dobrom stanju ni momčad Istre, barem prema izjavama trenera Igora Pamića:

- U idealnom stanju nismo, to je činjenica i moram konstatirati da su iza nas pripreme s najviše peha ikada.Isto tako stoji i činjenica da smo u zadnje dvije godine, kad god smo bili u alarmantnoj situaciji što se igračkog kadra tiče, uvijek izlazili u plusu. U četvrtak će nam s druge strane stajati najkvalitetniji protivnik u našoj ligi kojem se jako teško nametnuti. U nama, međutim, postoji adrenalin, želja, volja, htijenje i sve pozitivno što treba jednom igraču da bude na najvišoj razini. Nećemo se moći nametnuti, ali vjerujem da možemo odraditi savršenu utakmicu na taktičkom planu, kaže Pamić.

 

Loš teren diktirat će uvjete igre koje tehnički nadmoćnijoj momčadi Dinama sigurno ne odgovaraju:

- Utakmica će biti takva da ćemo se morati prilagoditi svemu. Sve ćemo uzeti u obzir, teren, atmosferu, vremenske prilike. Ima sto stvari o kojima moramo razmišljati. Oni imaju tako širok kadar da se u njihovoj igri ne osjeti nedostatak nekog igrača, a nama je itekako važno tko nam nedostaje. Vidim fantastičan elan kod igrača i to treba iskoristiti. Posebno ćemo se spremati za prvo poluvrijeme, a kako ćemo odigrati drugo će ovisiti o rezultatu iz prvog djela utakmica. Jedno je jasno, a to je da se ne ćemo moći samo braniti i zato ćemo sigurno pokušati nešto više napraviti u napadu, smatra Pamić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.