MAXtv Prva liga: Inter i Hajduk bez pobjednika, Blažević obranio kazneni udarac u sudačkoj nadoknadi

Subota, 15. rujna 2012. 19:47 Napisao/la  SC

Utakmica 8. kola MAXtv Prve lige: Inter - Hajduk 1:1. U 3. minuti sudačke nadoknade vratar Blažević obranio Šariću kazneni udarac i osigurao Hajduku bod

MAXtv Prva liga – 8. kolo

INTER – HAJDUK 1:1

Stadion u Zaprešiću. Sudac: Ivan Bebek (Rijeka)

Žuti kartoni: Mlinar, Čeliković, Milardović (Inter), Andrijašević, Vuković (Hajduk)

Strijelci: 0:1 Milić (25), 1:1 Oršić (73)

INTER: Santini. Čeliković (61 Kramarić), Batur, Bagarić, Budimir (90+2 Gorgiev), Mlinar, Šarić, Plazanić, Oršić, Milardović, Vujčić (69 Matko)

HAJDUK: Blažević, Vršajević, Milić (56 Luštica), Maloča, Jozinović, Radošević, Oremuš (80 Ozbić), Jonjić, Andrijašević, Bencun (46 Caktaš), Vuković

 

 

U 3. minuti sudačke nadoknade leđima okrenuti Gorgiev pokušao se u kaznenom prostoru osloboditi Jozinovića, pao je a sudac Ivan Bebek pokazao je na bijelu točku. Šarićev udarac s bijele točke obranio je Blažević i osigurao Hajduku bod.

25. minuti Vuković je izveo udarac iz kuta, u ravni prve vratnice najviše je skočio Milić i glavom loptu skrenuo u mrežu – 0:1. Hajduk je postigao pogodak tijekom poluvremena u kojemu je promašio nekoliko izrazitih prilika. Točnije, nešto je spasio vratar Santini, nešto su zabrljali Vuković (9, 21), Bencun (11), Andrijašević (21) i Vršajević (38).

Inter je u prvom dijelu živio vrlo opasno, zaostatak od samo jednog pogotka činio se kao splitski dar. U drugom dijelu domaći su uspostavili dovoljnu terensku ravnotežu da Hajduk pred kraj utakmice počne igrati u strahu od pogotka.

Kako to obično biva u nogometu, uslijedila kazna za splitske promašaje. U 73. minuti Oršić je uputio udarac slijeva, Maloča je okrznuo loptu i prevario vratara Blaževića – 1:1.

Nakon pogotka Splićani su nestali s terena, nešto zbog straha od poraza, nešto od pada tjelesne spreme, Hajduk je prepustio inicijativu domaćinu.

Inter je do kraja utakmice dominirao bez prilika zbog kojih mogu žaliti. Za prilikama jedino mogu žaliti Splićani, koji su na kraju jedva osvojili bod iako su prema prilikama bilo daleko bliže pobjedi od Intera.

 

CIBALIA – LOKOMOTIVA 3:2

Stadion u Vinkovcima. Sudac: Marko Matoc (Zaprešić)

Strijelci: 0:1 Kramarić (32), 1:1 Bartolović (41), 2:1 Mazalović (66), 2:2 Kramarić (84-11m), 3:2 Mazalović (89)

Crveni karton: Barbarić (88, drugi žuti)

CIBALIA: Paradžiković, Mišić, Matoš, Muženjak, Bartolović, Župarić, Mitrović, Vitaić, Rugašević, Terzić, Mazalović

LOKOMOTIVA: Lovrić, Mrzljak, Musa, Barbarić, Mesarić, Antolić, Bručić, Boras, Kramarić, Pavičić, Zakarić

ISTRA 1961 – ZAGREB 0:0

Stadion Aldo Drosina. Sudac: Zlatko Šimčić (Koprivnica)

ISTRA 1961: Prskalo, Čagalj, Milić, Sušić, Budicin, Prečlec, Pamić, Prgomet, Linić, Ottochian, Križman,

ZAGREB: Livaković, Djengoue, Pelaić, Pavlović, Nadarević, Dedić, Abdurahimi, Šovšić, Štiglec, Štrok, Medić

SPLIT – ZADAR 3:1

Park mladeži. Sudac: Danijel Trampus (Osijek)

Strijelci: 1:0 Erceg (62), 2:0 Pehar (64), 3:0 Vitaić (70-11m), 3:1 Begonja (72)

SPLIT: Vuković, Vidić, Vitaić, Radotić (85 Glumac), Hrgović, Pehar, Vojnović, Paracki, Galović, Bagarić, Belle (73 Baraban)

ZADAR: Gluić, Bilaver, Vasilj, Šarić, Ivančić, Jerbić, Banović (80 Heister), Bilen, Prahić, Mršić, Župan (55 Begonja)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.