MAXtv Prva liga: Inter dugo vodio, Tudor spasio Hajduk od poraza

Petak, 09. rujna 2016. 19:03 Napisao/la  SC

Utakmica 8. kola: Inter Zaprešić - Hajduk 1:1

Inter i Hajduk u Zaprešiću su pred 2.655 gledatelja podijelili bodove odigravši 1:1, a punom plijenu bliži su bili domaćini.

Igrala se peta minuta kada je Šarić ubacio loptu na pet metara a Puljić je iz okreta pogodio za vodstvo "žutih".

Kožulj je kod izjednačujućeg pogotka ubacio loptu u kazneni prostor, najviši u skoku je bio Tudor i pogodio za 1:1 u 77. minuti.

Trener gostiju Pušnik iz ovoga dvoboja izostavio je pet prvotimaca (Kalinić, Vlašić, Said, Erceg, Jefferson), to mu se na kraju ipak nije osvetilo.

Nakon primljenog pogotka Hajduk je već do odmora krenuo po izjednačenje, ali najbolju prigodu propustio je Inter.

Blažević je u 35. minuti izašao sam pred Stipicu, Hajdukov čuvar mreže bio je prisebniji i ostalo je 1:0.

I prije izjednačujućeg pogotka najbolju prigodu za Hajduk imao je "joker s klupe" Fran Tudor u 74. minuti, no previše je odugovlačio, pa mu je Čović zatvorio kut i obranio.


INTER: Čović - Polizzi (46 Hanžek), Komorski, Filipović, Čeliković, Šarić, Mazalović - Ottochian, Puljić, Blažević (65 Zulim), Bosec (79 Begić)

HAJDUK: Stipica - Futacs, Juranović, Kožulj, Barry, Nižić (46 Ismajli), Bašić (57 Ohandza), Memolla, Ćosić, Vojković (64 Tudor), Savvas

Utakmica 8. kola: Inter Zaprešić Hajduk 1:0 (Puljić 5/Tudor 77)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.