MAXtv PRVA LIGA

Hajduk pobijedio Slaven Belupo u Koprivnici

Nedjelja, 18. listopada 2015. 17:05 Napisao/la  SC

Utakmica 13. kola: Slaven Belupo - Hajduk 0:1


Nogometaši Hajduka nastavljaju pozitivan niz, momčad Damira Burića pobijedila je Koprivnici bez primljenog pogotka.

Jedini pogodak postigao je Sušć u 42. minuti, kada je iskoristio Vlašićevo dodavanje i gurnuo loptu u mrežu s pet metara - 0:1.

Hajduk je tijekom cijelog susreta djelovao zrelije i bolje. U prvom dijelu obje su momčadi tražile pogodak prednosti, Ejupi je u 29. minuti propustio realizirati veliku priliku za domaćine. Kazna je stigla u 42. minuti, kada je postignut pogodak odluke.

U drugom dijelu Hajduk je prepustio sredinu domaćina i vrebao kontre, nekoliko puta igrači Hajduka izlazili su sami pred Rozmana, koji je postao najbolji domaći igrač.

U 95. minuti Caktaš je zaradio crveni karton, koji mu je sudac Ivan Bebek pokazao zbog udaranja protivničkog igrača.

SLAVEN BELUPO: Rozman, Međimorec, Galović, Crepulja (72 Ozobić), Ejupi, Brlek (61 Savić), Paracki, Delić, Križman, Purić, Štiglec

HAJDUK: Kalinić, Juranović, Milović, Bilji, Milić, Jefferson, Balić (65 Maloku), Caktaš, Tudor (88 Bencun, Sušić (86 Maglica), Vlašić

Utakmica 13. kola: Slaven Belupo - Hajduk 0:1 (Sušić 42)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.