MAXtv Prva liga: Hajduk pobijedio Osijek, sudac morao prekinuti utakmicu zbog vrijeđanja

Nedjelja, 11. svibnja 2014. 21:17 Napisao/la  SC

Utakmica 35. kola: Hajduk – Osijek 4:2

Nogometaši Hajduka uvjerljivo su pobijedili Osijek na oproštaju od svojim navijačima, koji su došli na svoje u 57. minuti, kada je sudac Marijo Strahonja prekinuo utakmicu zbog učestalog vrijeđanja s tribina.

Torcida je samo nastavila tamo gdje je Armada u subotu tijekom utakmice između Lokomotive i Rijeke na Maksimiru. Srećom da prvenstvo završava idućeg vikenda, inače bi svaka utakmica trajala barem petnaestak minuta dulje zbog prekida. A vrijeđanja ne bi prestala.

Što se tiče utakmice, Hajduk nije Osijeku ostavio ni pravo na nadu u utakmici, koja je gostima prvoligaški život značila.

HAJDUK: Tomić, Vršajević, Maloča, Milović, Jozinović, Bradarić (od 75. Vasilj), Pašalić (od 115. Hairlahović), Andrijašević, Kouassi, Sušić (od 75. Milić), Maglica

OSIJEK: Malenica, Kurtović, Bralić, Perošević (od 82.Cesarec), Barišić J., Novaković, Glavaš (od 91.Mandić), Barišić B., Škorić, Matas, Vidaković (od 96. Babić V.)

Utakmica 35. kola: Hajduk – Osijek 4:2 (Sušić 21, Milović 38, 70, Kouassi 88/B. Barišić 75, Cesarec 90+5)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.