MAXtv Prva liga: H. dragovoljac - S. Belupo 3:3, Koprivničani prokockali tri gola prednosti

Subota, 05. travnja 2014. 17:08 Napisao/la  SC

Utakmica 29. kola: Hrvatski dragovoljac - Slaven Belupo 3:3. U derbiju začelja gledatelji su mogli vidjeti jednu od najzanimljivijih utakmica sezone u domaćem prvenstvu

MAXtv Prva liga - 29. kolo

HR. DRAGOVOLJAC - SLAVEN BELUPO 3:3

Stadion u Sigetu. Gledatelja 500.

Sudac: Goran Gabrilo (Split)

Strijelci: 0:1 Glavina (5) 0:2 Glavina (30) 0:3 Vugrinec (45-11m) 1:3 Božić (49) 2:3 Bačelić-Grgić (55) 3:3 Božić (74-11m)

Žuti kartoni: Jazvić, Mrčela, Špehar, Bačelić-Grgić (Hr. Dragovoljac) Pranjić (Slaven Belupo)

Crveni karon: Pranjić (73 - drugi žuti)

HR. DRAGOVOLJAC: Čović - Špehar, Mrčela, Gregov, Kluk - Lesjak, Božić (78 Sivonjić) - Zlatar, Bačelić-Grgić (90 Rašić), Jazvić - Doležal.

SLAVEN BELUPO: Picak - Melnjak, Edson, Grgić, Pranjić - Čanađija, Crepulja - Rak (66 Purić), Glavina, Delić (90 Fuštar) - Vugrinec (79 Ozobić).

Nogometaši Hrvatskog dragovoljca i Slaven Belupa odigrali su jednu od najzanimljivijih utakmica sezone u domaćem prvenstvu. Koprivničani su vodili 0:3 na poluvremenu, nigdje domaćina nije bilo, no sve se moglo okrenuti u samo desetak minuta nastavka susreta. Glavina je u petoj minuti iz kontre doveo goste u vodstvo, nakon duplog pasa s veteranom Vugrincem. U trenucima izjednačene bitke na terenu u kojoj su domaćini mogli doći do izjednačenja Glavina je postigao i drugi pogodak. Nova kontra, drugi udarac na Čovićeva vrata i vodstvo 0:2. Do poluvremena Vugrinec je s bijele toče nakon rušenja Mrčele postavio konačan rezultat poluvremena.

U nastavku bude se dragovoljci. Igrala se 49. minuta, Božić se našao sam na udarcu s ruba kaznenog prostora nakon velike gužve, odapeo je, a lopta se od Edsonovih leđa odbila i prevarila vrlo dobrog Dominika Picka. Do drugoga gola Jazvić pogađa gredu, a Doležal stativu u razmaku od samo nekoliko minuta. Gol je visio u zraku. Postigao ga je Baćelić-Grgić nakon dobrog proigravanja s Jazvićem - 2:3. Izjednačenje je stiglo šesnaest minuta prije kraja. Pranjić u zračnom dvoboju ruši Doležala, dovoljno za kazneni udarac kojeg realizira Božić.

U dUDo kraja susreta mogle su obje momčadi do bodova u nekoliko prilika, ostalo je sve na podjeli bodova između izravnih konkurenata za ispadanje u Drugu ligu. Elvis Scoria nakon kapitalnog vodstva na poluvremenu nije uspio održati prednost, pa je razlika između pretposljednjeg Slavena i posljednjeg Dragovoljca i dalje dva boda.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.