MAXtv Prva liga: Dragovoljci u Sigetu osvojili bod protiv favoriziranog Splita

Nedjelja, 24. studenog 2013. 17:03 Napisao/la  SC

Utakmica 17. kola: Hrvatski dragovoljac - Split 2:2

MAXtv Prva liga – 17. kolo

HRVATSKI DRAGOVOLJAC – SPLIT 2:2

Igralište u Sigetu. Gledatelja: 800

Sudac: Ante Vučemilović (Osijek)

Strijelci: 0:1 Špehar (27-ag), 1:1 Špehar (52), 1:2 Erceg (74), 2:2 Špehar (82)

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Čović, Kluk, Mrčela, Špehar, Tomić (80 Jelić), Jajčinović, Bačelić-Grgić (58 Jakišinić), Zlatar, Živković, Ljubičić (78 Rašić), Doležal

SPLIT: Zagorac, Ibriks (86 Kvesić), Galović, Glumac, Rugašević, Radotić, Vojnović, Belle, Erceg (76 Pehar), Glavina, Bilić (68 Mršić)

Nogometaši Hrvatskog dragovoljca uspjeli su osvojiti bod u utakmici protiv favorizirane momčadi Splita. Utakmica odigrana po blatnjavu terenu protekla je u relativno jakom ritmu, obje su momčadi igrale za pogodak više pa pogodaka i uzbuđenja nije nedostajalo.

U 27. minuti ubacio je Belle, a Špehar nespretno skrenuo loptu u svoju mrežu – 0:1. U 52. minut Špehar je sjajnim udarcem natjerao Zagorca na zahtjevnu intervenciju po kojoj je lopta u visokom luku okrznula gredu i pala iza gol-crte kada je dotrčao Doležal i glavom potvrdio pogodak 1:1.

U 74. minuti Erceg je odmjerenim udarcem doveo goste u vodstvo da bi u 82. minuti Špehar iz voleja s desne strane poslao loptu u suprotni kut za konačnih 2:2.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.