MAXtv Prva liga: Dinamo pobijedio Osijek, Soudani prvijencem načeo osječku mrežu

Petak, 12. srpnja 2013. 23:01 Napisao/la  SC

Utakmica 1. kola: Dinamo - Osijek 3:1

 

MAXtv Prva liga – 1. kolo

 

DINAMO - OSIJEK 3:1

 

Stadion na Masimiru. Sudac: Igor Križarić

 

Strijelci: 1:0 Soudani (12), 2:0 Čop (19-11m), 3:0 Čop (53), 3:1 Barišić (90+3)

 

Žuti karton: Mandić (Osijek)

 

DINAMO: Migliore, Šimunić, Addy, Leko (46 Pinto), Ibanez, Ademi, Antolić, Pamić (62 Husejinović), Soudani (67 Kramarić), Fernandes, Čop

 

OSIJEK:  Mikulić, Pušić, Novaković, Mandić (63 Lulić), Škorić, Bralić, Šorša, B. Barišić (55 Pavić) Mišić, Perošević (68 Dugandžić), J. Barišić

 

Nogometaši Dinama ostvarili su uvjerljivu pobjedu protiv Osijeka na otvaranju nove sezone. Igrači aktualnog državnog prvaka u potpunosti su nadigrali osječku momčad, koja je na kraju postigla pogodak i rezultatski ostvarila pristojan poraz.

 

Već u 12. minuti Soudani je ponovo pokazao da je Dinamo pogodio njegovim dovođenje, udarac sa 16 metara bio je neobranjiv za Mikulića – 1:0. U 19. minuti odagnana je svaka pomisao na neizvjesnost. Ibanez je srušen, a Čop s bijele točke povisio na 2:0.

 

Čop je bio strijelac i u 53. minuti, kada je iskoristio Pintov ubačaj i povećao vodstvo modrih – 3:0.

 

Dinamo je stalno pritiskao, stvarao šanse i polušanse, ali pogodaka u Mikulićevoj mreži više nije bilo. U 3. minuti sudačke nadoknade Barišić je iskoristio Ibanezovu pogrešku i postavio konačnih 3:1.

Fotogalerija Pixsell

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.