MAXtv Prva liga: Dinamo pobijedio Istru 1961 golovima Soudanija i Hodžića

Nedjelja, 19. ožujka 2017. 17:00 Napisao/la  SC

Utakmica 25. kola: Istra 1961 - Dinamo 0:3 (0:1)

MAXtv Prva liga - 25. kolo

ISTRA 1961 - DINAMO 0:3 (0:1)

Stadion Aldo Drosina. Gledatelja: 2500

Sudac: Ivan Bebek (Rijeka)

Strijelci: 0:1 Soudani (18), 0:2 Hodžić (52), 0:3 Hodžić (90)

Žuti kartoni: Roce (Istra 1961), Stojanović, Sammir, Hodžić (Dinamo)

ISTRA 1961: Ivušić, Miloš, Žižić, Mitrevski, Pavić, Puclin, Paracki, Gržan (80 Burić), Mario Lucio (70 Prelčec), Roce (84 Urošević), Solomon

DINAMO: Zagorac, Stojanović, Lešković, Perić, Matel, Antolić, Moro, Soudani (76 Guillherme), Sammir (70 Gojak), Ćorić (61 Šitum), Hodžić

Nogometaši Istre 1961 zatvorenom su formacijom startali protiv Dinama želeći kontrama ugroziti protivnika. Prvu priliku imali su domaći u 12. minuti Gržan se sam sjurio prema vrataru Zagorcu, ali je predugo čekao sa udarcem te su ga gostujući obrambeni igrači uspjeli blokirati.

Novu priliku imao je tri minute kasnije Roce, no nije dobro pratio ubacivanje Miloša sa desne strane te je lopta otišla van igrališta.

U 18. minuti Dinamo dolazi u vodstvo zahvaljujući Soudaniju koji je prošao po desnoj strani i matirao lijevom nogom domaćeg vratara Ivušića. Novu je priliku imao Ćorić u 21. minuti na asistenciju Mora, ali je Ćorićev udarac glavom otišao pored gola.

Roce je u 45. minuti ubacio iz slobodnog udarca, Gržan je bio najviši u skoku, ali je pucao pored gola. Gržan ponovno nije dobro reagirao u 50. minuti. Dinamova obrana je zaboravila na Gržana, ali je on kad je primio loptu na desetak metara pucao preko gola.

Sammir je sa 30 metara odlučio da neće pucati već je pronašao bolje postavljenog Hodžića koji pogađa u 52. minuti za novo vodstvo Dinama.

Nakon 55. minute Istra više nije ozbiljno zaprijetila Dinamu do kraja susreta.

U sudačkoj nadoknadi ispala je Istrina obrana, Hodžić je krenuo prema domaćim vratima, Ivušić je istrčao, a Hodžić ga je prebacio za konačnih 0:3.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.