MAXtv PRVA LIGA

Dinamo pobijedio Cibaliju, Bartolović promašio bod

Subota, 28. srpnja 2012. 22:59 Napisao/la  SC

Utakmica 2. kola MAXtv Prve lige: Dinamo - Cibalia 2:1

Utakmica 2. kola MAXtv Prve lige

DINAMO – CIBALIA 2:1

Stadion na Maksimiru. Gledatelja: 1500

Sudac: Zlatko Šimčić (Koprivnica)

Strijelci: 1:0 Leko (32-11m), 2:0 Čop (62), 2:1 Bartolović (67)

DINAMO:  Kelava, Vrsaljko, Vida, Šimunić, Pivarić (71 Ademi), Pokrivač, Leko, Alispahić (90 Tomečak), Sammir, Rukavina, Beqiraj (59 Čop)

CIBALIA: Matković, Gegić (53 Mišić), Lučić, Puljić, Mitrović, Rugašević, Mazalović, Vitaić, Župarić, Bartolović (69 Ćorić), Koledić (83 Novak)

U 62. minuti Vrsaljko se probio desnim bokom, vratio loptu natrčalom Čopu, koji snažnim udarcem trese mrežu – 2:0. Prema razvoju događaja na terenu činilo se da će Čopov prvijenac u modrom dresu omogućiti Dinamu mirnu završnicu. Međutim, uslijedila je reakcija gostiju, koji su u 67. minuti uspjeli smanjiti rezultatsku prednost. Bartolović je na lijevoj strani kaznenog prostora ostao sam, u udarac je ušao Vrsaljko, koji je promijenio smjer lopti i prevario Kelavu – 2:1.

Samo minutu kasnije Bartolović je promašio izjednačenje. Na kraju kontranapada preko desne strane, Bartolović je dobio povratnu loptu, ali nije pronašao put do mreže.

Dinamo je ostvario prvu pobjedu u utakmici tijekom koje je dominirao u usporenom ritmu kakav priliči domaćoj ligi. U stalnoj inicijativi domaći igrači promašili su nekoliko prilika, Rukavina je dvaput pogodio okvir. Nije to bila igra koja ohrabruje Dinamove navijače.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.