MAXtv Prva liga: Dinamo slavio u Puli, modri ubilježili prvu pobjedu nakon mjesec dana

Nedjelja, 30. studenog 2014. 16:31 Napisao/la  SC

Utakmica 17. kola: Istra 1961 - Dinamo 0:4. Modri nisu imali previše problema protiv Istre 1961 koja praktički nije ozbiljnije zaprijetila


MAXtv Prva liga

ISTRA 1961 - DINAMO 0:4

Stadion Aldo Drosina. Sudac: Bruno Marić (Daruvar).

Strijelci: 0:1 Pjaca (2'), 0:2 Soudani (51'), 0:3 Fernandes (70'), 0:4 Andrijašević (90').

Žuti kartoni: Tomić (Istra 1961), Pivarić (Dinamo).

ISTRA 1961: Dreven, Gregov, Obšivač, Heister (od 22' Tomić, od 59' Zulim), Blagojević (od 71' Vukman), Jordan, Chung, Špehar, Horvat, Graf, De Oliveira.

DINAMO: Eduardo, Pinto,  Taravel, Sigali, Machado, Brozović (od 57' Andrijašević), Ademi, Henriquez (od 68' Čop), Pivarić, Pjaca (od 67' Fernandes), Soudani.

Nogometaši Dinama pobijedili su Istru 1961 i ubilježili pobjedu na travnjaku nakon mjesec dana. Naime, ako se ne računa utakmica protiv Hajduka koja nije odigrana, modri su posljednji put slavili 29. listopada u Opatiji u utakmici Kupa Hrvatske.

Poraz u Europskoj ligi na kraju nije ostavio previše posljedica na modrima. Dinamo je poveo u 2.minuti, praktički iz prve prilike. Soudani je proigrao Pjacu koji je poentirao za 0:1. Istra nije praktički ništa pružila u veće dijelu utakmice, dok je Dinamo propustio neke prilike za povećanje vodstva.

Ipak, u 51. minuti Pjaca se sjajno riješio pratnje dvojice nogometaša Istre i gurnuo loptu za Soudanija koji je zabio za 0:2.

Istra u niti jednom trenutku nije izgledala kao momčad koja može parirati domaćinu. U 70. minuti Pinto potegnuo je po desnom boku, precizno ubacio, a lopta je preletjela braniče Istre. Fernandes je smirio loptu i matirao vratara Istre - 0:3.

Konačin rezultat postavio je Franko Andrijašević čiji se udarac spretno odbio od domaćeg  bloka i završio u mreži.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.