MAXtv Prva liga: Dinamo jedva pobijedio Zadar, Weitzer u 85. minuti pogodio gredu

Subota, 05. travnja 2014. 21:01 Napisao/la  SC

Utakmica 29. kola: Zadar - Dinamo 1:2

Nogometaši Dinama pobijedili su Zadar u Stanovima rezultatom 2:1 u utakmici tijekom koje su domaćini pokazali da nitko u HNL-u protiv njih sa sigurnošću može računati na bodove. Ni Dinamo!

Fernandes je doveo Dinamo u vodstvo već u 4. minuti udarcem s  20 metara. Čop je sam odradio glavninu posla prije negošto je udarcem s 9 metara povećao vodstvo gostiju. Zadrani su najbliži pogotku bili u 32. minuti, kada je Ivančić pogodio gredu.

U drugom dijelu Brozović (52) je pogodio gredu prije nego što je uslijedila završnica domaćina. Ulaskom Weitzera Zadrani su počeli igrati puno konkretnije. U  U 69. minuti Weitzer je ubacio zdesna, Tadić zatresao mrežu i vratio Zadar u utakmicu.

U 85. minuti Weitzer je pogodio vratnicu. U samoj završnici Ikić je pucao glavom, a Šimunović ispred gol-crte izbio loptu u polje.

 ZADAR: Matković, Ikić, Jerbić, Neretljak, Sarić, Banović (76 Muić), Oršulić, Surać (53 Weitzer), Hrgović, Blažević (46 Tadić), Ivančić

DINAMO: Ježina, Pinto, Šimunović, Šimunić, Pivarić, Ademi (42 Pavičić), Brozović, Antolić, Soudani (83 Leko), Fernandes, Čop (86 Halilović)

Utakmica 29. kola: Zadar - Dinamo 1:2 (Tadić 69/Fernandes 4, Čop 38)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.