MAXtv PRVA LIGA

Dinamo opet pobijedio Lokomotivu

Nedjelja, 02. ožujka 2014. 16:20 Napisao/la  SC

Utakmica 24. kola: Dinamo - Lokomotiva 2:1. Bila je to 12. pobjeda Dinama u 12. ogledu protiv Lokomotive

MAXtv Prva liga, 24. kolo

DINAMO - LOKOMOTIVA 2:1

Stadion Maksimir. Gledatelja: 1.000. Sudac: Igor Pristovnik. Pomoćnici: Krmar i Modrić (oba Zagreb).

Strijelci: 0:1 Šitum (19'), 1:1 Brozović (28'), 2:1 Antolić (40').

DINAMO: Ježina, Šimunić, Šimunović, Ademi, Antolić, Fernandes (od 74' Pavičić), Pivarić, Leko, Halilović (od 65' Soudani), Brozović, Čop.

LOKOMOTIVA: Zelenika, Musa, Barbarić, Ćalušić, Begonja, Budimir, Pjaca (od 46' Mišić), Chago (od 46' Šovšić), Šitum, Gorupec, Trebotić.

Nogometaši Dinama odradili su očekivano i u 12. međusobnom ogledu upisali su 12. pobjedu protiv Lokomotive. Bio je to čak sedmi od 12 ogleda dvaju kluba u kojem su modri na kraju slavili golom razlike

Lokomotiva je povela u 19. minuti. Šitum je probio lijevi bok do šesnaesterca, sjurio se u kazneni prostor i pogodio pored Ježine 0:1. Devet minuta kasnije Dinamo je izjednačio. Brozović je primio loptu na lijevoj strani kaznenog prostora. Lokosi nisu zatvorili nogometaša Dinama koji je bio precizan - 1:1.

U 40. minuti Leko je ubacio za Antolića koji je desno iskosa pogodio suprotni kut - 2:1. U završnim trenucima prvog dijela Šimunović nije dobro reagirao, Budimir se našao jedan na jedan s Ježinom, ali je bio prespor i Leko je očistio opasnost.

Dinamo je dominirao i u nastavku i bio je bliži trećem pogotku.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.