MAXtv Prva liga: Dinamo do rutinske pobjede u Puli, Ljubanović ublažio poraz

Nedjelja, 28. kolovoza 2016. 23:22 Napisao/la  SC

Utakmica 7. kola: Istra 1961 - Dinamo 1:2

 

Dinamo je rutinski odradio pobjedu u Puli.

Igrala se druga minuta kada je Junior Fernandes, nakon nesporazuma u obrani Istre pokupio loptu i s lijeve je strane ubacio u peterac, a Ćorić je pospremio u mrežu za 0:1.

Do pred sam kraj prvoga dijela nije bilo većih uzbuđenja, a onda je Junior Fernandes u 44. minuti sa 20 metara pogodio stativu.

Početkom drugog dijela, Dinamo je riješio sve dileme oko krajnjeg ishoda.

Benković je neugodno tukao iz slobodnog udarca, Iveša nije baš najbolje reagirao, a na odbijenu loptu je naletio Soudani i mirno pospremio loptu u mrežu.

Ljubanović je pogotkom u 89. minuti tek ublažio poraz.

ISTRA 1961: Iveša, Hadžić, (85 Ljubanović), Žižić (66 Trojak), Georgiev, Jurkić, Paracki , Mitrevski, Bouhna (58 Gržan ), Lucio , Solomon, Roce 

DINAMO: Šemper, Matel , Sigali , Benković Pivarić (52 Stojanović), Antolić Ćorić (67 Knežević ), Jonas (59 Pavičić ), Soudani Henriquez, Fernandes 

Utakmica 7. kola: Istra 1961 - Dinamo 1:2 (Ljubanović 89/Ćorić 2, Soudani 49)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.