MAXtv Prva liga: Bagarićevim pogotkom u 91. minuti Split osvojio bod u Stanovima

Petak, 12. prosinca 2014. 21:03 Napisao/la  SC

Utakmica 19. kola: Zadar - Split 1:1 


Pogotkom Dražena Bagarića u 91. minuti nogometaši Splita uspjeli su osvojiti bod na gostovanju u Stanovima. Napadač Splita pokazao se jokerom s klupe, u igru je ušao u 76. minuti i u sudačkoj nadoknadi iz mrtvog kuta sretno gurnuo loptu kroz noge vrataru Gluiću - 1:1.

Zadar su sekunde dijelile od pobjede, koja je djelomično propuštena kada je Zagorec obranio Buljatu kazneni udarac nakon prekršaja Radotića na Pušiću. Zadar je u vodstvo doveo Jerbić udarcem glavom iz blizine. 

Split je odigrao prvu utakmicu bez petorice iskusnih igrača (Bilić, Belle, Dujmović, Vojnović, Glumac) koji su završili na transfer-listi.

ZADAR: Gluić, Šimurina, Ikić, Buljat (54 Ješe), Banović, Hrgović (19 Viduka), Pušić, Surać (62 Anić), Weitzer, Jerbić, Pešić

SPLIT: Zagorec, Ibriks (82 Erceg), Majstorović, Radotić, Galović, Vidović, Jukić, Rog, Kvesić (76 Bagarić), Roce (65 Mršić), Cikalleshi

Utakmica 19. kola: Zadar - Split 1:1 (Jerbić 47/Bagarić 90+1)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.