Prva HNL: Matus Vojtko u osmoj minuti sudačke nadoknade pogodio remi u Kranjčevićevoj

Ponedjeljak, 01. svibnja 2023. 18:14 Napisao/la  SC

U jednom sudaru sa svojim igračem teško je nastradao vratar Gorice Ivan Banić, nakon pružene liječničke pomoći Banić je na nosilima iznesen s travnjaka

Ukazivanje pomoći nesretnom vrataru Ivanu Baniću
Ukazivanje pomoći nesretnom vrataru Ivanu Baniću Foto: Screenshot

Matus Vojtko bio je joker s klupe Željka Sopića, dvije minute prije kraja utakmice Vojtko je ušao u igru umjesto Štigleca, u osmoj minuti sudačke nadoknade vremena pogodio za remi koji bi Gorici mogao jako puno značiti.

Pogotku Vojtka predhodila je prava drama na travnjaku Kranjčevićeve, u jednom sudaru upravo sa Vojtkom teško je nastradao vratar Gorice Ivan Banić, nakon pružene liječničke pomoći Banić je na nosilima iznesen s travnjaka, a to kao da je dalo dodatni motiv gostima, koji su ostali s jednim igračem manje u polju pa je na vrata umjesto Banića stao Raspopović.

Lokomotiva je imala sve u svojim rukama, ali Gorica je postala prepoznatljiva kao momčad koja nikad ne odustaje.

Tako je Kapulica, nedugo nakon što je ušao u igru, zatresao mrežu za 2:1, a Vojtko u 98. minuti okončao preokret vrijedan novog boda.

LOKOMOTIVA: Čavlina, Pivarić, Kalaica, Mersinaj, Cipetić (70. Vranjković), Marić, Bubanja (46. Smakaj), Goričan (46. Miličević), Stojković (81 Vasilj), Kačavenda, Tuci.

GORICA: Banić,  Tomečak, Bralić, Steenvoorden, Štiglec (88 Vojtko), Raspopović, Pršir (88 Suk), Ndockyt (46 Majstorović), Fruk (57 Kapulica), Mitrović (57 Matavž), Vujnović.

Lokomotiva – Gorica 2:2 (Stojković 42, Tuci 47/Kapulica 61, Vojtko 90+8)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.