Matjaž Kek: Zadovoljan sam kako je momčad reagirala nakon poraza u Zadru

Srijeda, 19. veljače 2014. 21:49 Napisao/la  SC

Svaka je utakmica priča za sebe, u nedjelju se igra drugačija utakmica, kaže trener Kulešević

Matjaž Kek odahnuo je tek u 82. minuti, kada je Moises postigao pogodak kojima je Rijeka ostvarila očekivanu pobjedu protiv Osijeka.

- Zasluženo smo pobijedili u prvom poluvremenu, znamo da nas u Osijeku očekuje teško drugo poluvrijeme. Zadovoljan sam kako je momčad reagirala nakon poraza u Zadru, posebice u drugom dijelu kada smo pojačali pritisak. Puno nam znači huk s tribina, navijači su nas opet nosili. Moramo popraviti još neke stvari u igri, nismo još uhvatili ritam utakmica. Važno je da smo spriječili tehnički dotjerane osječke kontre, trud se na kraju isplatio, kaže Kek.

Ivica Kulešević čuvao je glavne igrale za nedjeljnu utakmicu protiv Rijeke za bodove. To bi trebalo značiti da će Osijek u nedjelju biti još teži protivnik:

- Čestitam Rijeci na pobjedi, došli smo se braniti i nismo uspjeli. Svaka je utakmica priča za sebe, u nedjelju se igra drugačija utakmica. Rijeka je veliki favorit, ali mi se nikome nećemo unaprijed predati, rekao je Kulešević.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.