Matjaž Kek: Utakmicu smo izgubili u zadnjoj liniji, nekim igračima pritisak je bio prevelik

Nedjelja, 19. svibnja 2013. 21:18 Napisao  I. V.

Preostaje nam odigrati još jednu utakmicu, a onda ćemo sjesti i vidjeti što dalje, kaže Kek

Rijeka je od Zadra izgubila tri boda i realne šanse za plasman u pretkolo Europske lige:

- Što reći nakon ovakve utakmice? Kada vodiš dvaput i primiš onakve pogotke, ne zaslužiš više od poraza. Ništa! Preostaje nam odigrati još jednu utakmicu, a onda ćemo sjesti i vidjeti što dalje, kazao je znakovito trener Rijeke Matjaž Kek.

Rijeka je istrčala u sastavu bez kreativaca, što Kek ne smatra razlogom za neuspjeh. Naprotiv, Kek je točno odredio krivce za poraz:

- Na treninzima dobivam informacije koji igrači trebaju igrati, a tko će igrati moja je odluka i moja odgovornost. Mislim da nismo utakmicu izgubili u tom dijelu, utakmicu smo izgubili u zadnjoj liniji. Kada primiš tri onako neodgovorna pogotka, ne možeš ništa dobro očekivati. Očito je za neke igrače pritisak bio prevelik, kazao je Kek

Ferdo Milin sijao je od zadovoljstva, Zadar se pobjedom u Rijeci nalazi koračić do ostanka u Ligi 10.

- Gledali smo cijeli tjedan utakmice Rijeke, znali smo kako moramo odigrati da bismo parirali. Po ne znam koji put ponavljam da sam ponosan na moje igrače, imam najbolju momčad na svijetu, kazao je euforični Milin.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.