Matjaž Kek: Mišljenja sam da je bolje biti samouvjeren nego euforičan

Petak, 10. veljače 2017. 12:21 Napisao/la  SC

Čuo sam izjave sportskog direktora i predsjednika da imamo jaču momčad od Dinama, neću na tu temu ništa dodavati, kaže Kek


Matjaž Kek ovako je prokomentirao trenutani odnos snaga između Rijeke i Dinama:

- Čuo sam izjave sportskog direktora i predsjednika da imamo jaču momčad od Dinama, neću na tu temu ništa dodavati jer su to ljudi koji vode klub i koji odgovaraju za sve to skupa. Rekao sam nekoliko puta u Portugalu da mi nedostaje igrača u zadnjoj liniji. Ovi koji su ovdje su drugačiji tipovi od onih koje smo imali, nije bilo kartona i ozljeda... Kada si kao trener svaku sekundu u dodiru s momčadi, možda je tvoj pogled malo drugačiji, tako da bih ipak zadržao za sebe neko svoje mišljenje. Mišljenja sam da je bolje biti samouvjeren u svoj put i u svoj rad, nego biti euforičan. Samo to te može napuniti pozitivnom energijom. Ovo sve skupa je izuzetno dobro ako pozitivan rezultat ne skriva slabosti ili ako sam sebe ne uvjeravaš da si već sve napravio. Pratimo suparnike, ali stojim kod onoga da moramo razmišljati o sebi, da moramo kod nas stvoriti pobjednički mentalitet. Moje jedino razmišljanje je Osijek koji će biti daleko najteža utakmica koju je Rijeka igrala u zadnje dvije ili tri godine! To je moje mišljenje, kaže Matjaž Kek za Sportske novosti.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.