Matjaž Kek: Izgubili smo igrače koji su davali golove, ovi koji su došli imaju problema

Subota, 21. ožujka 2015. 01:20 Napisao/la  SC


Nogometaši Rijeke odigrali su još jednu utakmicu tijekom koje je bilo evidentno da momčad nema moći ili znanja, svejedno, konkretizirati napadačku igru. Imala je Rijeka više prilika od Osijeka, ali sve skupa nije djelovalo uvjerljivo da bi se moglo osporiti rezultat 0:0:

- Očekivano tvrda utakmica, posebno u prvom poluvremenu. U drugom dijelu nismo materijalizirali prilike koje smo imali i na kraju strepili da iz nekog prekida ne primimo pogodak. Čestitam Osijeku na korektnoj utakmici i želim im sve najbolje u nastavku prvenstva. Stvaramo prilike, imamo nadmoć, posjed lopte... Izgubili smo igrače koji su davali golove, ovi koji su došli ili nisu fizički na nivou ili imaju problema u razumijevanju naše igre. Treba materijalizirati prilike pa će biti lakše. U Osijeku nije nikada lako igrati, a pogotovo protiv borbene i angažirane momčadi kakva je domaćin bio u ovoj utakmici. Bilo je i malo peha kada smo pogodili vratnicu, na gostovanja smo postizali i više od jednog gola koji nam nisu priznati, ali moramo raditi da napredujemo i nakon ove stanke budemo još i bolji, kaže trener Rijeke Matjaž Kek.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.