MATJAŽ KEK IRONIČNO IZJAVIO

Dinamo 1 zasluženo je pobijedio Dinamo 3

Nedjelja, 06. listopada 2013. 23:07 Napisao/la  SC

Smeta me da se to toliko potencira, jer je nisko. Mi radimo i igramo pošteno, objasnio je Kek ironiju

- U utakmici Dinama 1 i Dinama 3, Dinamo 1 bio je bolji, stvorio je više šansi i zasluženo pobijedio, rekao je ironično Matjaž Kek nakon utakmice. Zašto ironija?

- Zato što mi smeta da se to toliko potencira, jer je nisko. Mi radimo i igramo pošteno. A kada vidim uvjete kakve ima Dinamo, dobijem motiv da radimo još više i da budemo još bolji, rekao je Kek prije nego što je iznio kratko viđenje utakmice:

- Previše smo se bojali u prvom dijelu, u drugom je to već bilo bolje. Da krenem nabrajati tko nam sve nedostaje do sutra bi trajalo. Igrala je obrana koja vjerojatno više nikad neće igrati zajedno. Nije bilo lako nekima koji su upali u sastav na dan utakmice. Ali svima njima još jednom čestitam kako su se postavili onoliko koliko su objektivno mogli, kaže Kek

- Želim čestitati svojim igračima na želji i upornosti jer su 90 minuta dominirali, stvarali prilike i vjerovali u pobjedu te smo na kraju nagrađeni. Pokazali smo agresivnost i odlučnost od prve do zadnje sekunde i ova pobjeda će sigurno okrenuti stvari na bolje. Naravno da su igrači bili presretni nakon utakmice, pokazali su karakter, zaista su davali sve od sebe, vjerovali da će dobiti i to je danas odlučilo, rekao je Branko Ivanković, koji je prvo pojasnio zašto nije igrao Sammir

- Sammir nije trenirao posljednja dva dana zbog bolova u listu. Nisam mogao ući u rizik s igračem koji nije spreman i moja odluka je bila da ne igra. Bolje tako, nego da ga stavim u igru pa ga vadim nakon 15 minuta. Sammir je želio igrati, rekao je Ivanković prije nego što je odgovorio na pitanje o otkazu koji mu je visio nad glavom prije utakmice:

- Da sam morao otići, otišao bih uzdignute glave jer sam napravio sve što sam mogao. U pet mojih utakmica igrač utakmice bio je suparnički vratar, a bio bi i danas da  Soudani nije dao gol, kazao je Ivanković.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.