Prva HNL: Matej Vuk presudio Hajduku u Puli, Istra 1961 ostvarila značajnu pobjedu

Subota, 31. listopada 2020. 19:09 Napisao/la  SC

U 76. minuti, nakon intervencije VAR-a, Hajduk je dobio kazneni udarac zbog igranja rukom, Caktaš je promašio  vrata, kazna je stigla u 86. minuti

Matej Vuk
Matej Vuk Foto: www.glasistre.hr

Matej Vuk strušio je Hajduk u Puli!

Napadač Rijeke na posudbi u Istri 1961 bio je jedini strijelac u utakmici 10. kola, Fausto Budicin ostvario je najznačajniju pobjedu otkada je postao trener Istre 1961.

Pobjedom protiv favorizirane splitske momčadi, momčad Isra 1961 vratila je samopouzdanje u borbi za ostanak nakon teškoga poraza u Koprivnici (1:5).

U 86. minuti vratar Posavec odbio je loptu nakon što je Galilea pokušao svladati splitskog vratara, lopta se odbila do Galielea, koji je odigrao Vuku, mladi napadač iz blizine je zatresao mrežu za veliko slavlje.

U 76. minuti, nakon intervencije VAR-a, Hajduk je dobio kazneni udarac zbog igranja rukom.

Caktaš nije bio precizan, kapetan Hajduka promašio je vrata.

Kazna za promašaj stigla je u 86. minuti utakmice tijekom koje je Hajduka očekivano ostvario veću dominaciju u posjedu lopte.

Istra 1961 se oslonila na čvrsti blok, koji je na kraju uspio izdržati pritisak.

Hajduk je stvorio više (polu)prilika.

U 17. minuti najbolju priliku za goste nije realizirao Caktaš, Istra 1961 je do odmora najbliža pogotku bila u 13. minuti, kada je Bosančić glavom skrenuo loptu...

Inače, zbog tehničkih poteškoća utakmicu nije prenosio Arenasport.

ISTRA 1961: Jurić, Hujber, Galilea, Bosančić, Gržan (90+2 Kim), Blagojević (90+2 Lončar), Halilović, Gonzalez, Špoljarić (65 Lisica), Vuk, Guzina (82 Fuentes)

HAJDUK: Posavec, Jakoliš, Mujakić, Vušković, Čolina, Jurić (88 Nejašmić), Jradi (67 Teklić), Jairo (67 Nayir), Caktaš, Gyursco (89 Dimitrov), Diamantakos (81 Dolček)

Utakmica 10. kola: Istra 1961 - Hajduk 1:0 (Vuk 86)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.