Prva HNL: Matej Vuk donio Istri 1961 prvu pobjedu nakon dva mjeseca

Subota, 15. svibnja 2021. 18:51 Napisao/la  SC

U 46. minuti utakmice Matej Vuk lijepo je primio loptu na jedanaest metara i preciznim udarcem, jedinim Puljana u okvir, donio toliko željenu pobjedu 

Matej Vuk
Matej Vuk

Nogometaši Istre 1961 svladali su Slaven Belupo 1:0 u utakmici 35. kola Prve HNL, odigranoj stadionu Aldo Drosina u Puli.

Pobjedu Puljanima, prvu nakon više od dva mjeseca i silno važnu u borbi za ostanak u ligi, donio je Matej Vuk pogotkom odmah na otvaranju drugog dijela, u 46. minuti.

Mladi nogometaš Rijeke na posudbi u Istri 1961 lijepo je primio jednu loptu na jedanaest metara i preciznim udarcem svladao vratara gostiju Filipovića.

Budući da je prvi dio utakmice bio rijetko nesadržajan, nakon pogotka domaćina utakmica se malo rasplamsala, a gosti su krenuli po poravnanje.

Odmah se u 47. minuti okušao Knoll, ali je Lučić odlično obranio, u 63. minuti Knoll je bio u još izglednijoj prilici, ali je ovoga puta nakon njegova udarca glavom lopta odsjela na gredi, tri minute kasnije tukao je i Krstanović iz daljine, ali je Lučić još jednom bio na mjestu.

Puljani su se uspjeli obraniti i ovom pobjedom prestići Varaždin, koji u nedjelju dočekuje Rijeku.

U posljednjem kolu Puljani gostuju u Osijeku, a Slaven Belupo i Varaždin međusobno će odmjeriti snage u Koprivnici.

ISTRA 1961:  Lučić, Goznales, Galilea, Šutalo, Tomašević (78 Joao Silva), Halilović (72 Perera), Bande (65 Gržan), Ivančić, Hujber, Hara, Vuk.

SLAVEN BELUPO: Filipović, Božić, Paracki (77 Van Bruggen), Prce, Bogojević, Lulić, Mlinar, Bačelić-Grgić (57 Glavčić), Goda (85 Etudi), Krstanović, Knoll.

Utakmica 35. kola: Istra 1961 – Slaven Belupo 1:0 (Vuk 46)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.