MATE MALEŠ

Ne vjerujem u ulične priče o namještanju

Četvrtak, 20. svibnja 2021. 21:40 Napisao/la  SC

Svi mi igramo da bismo pobijedili

Mate Maleš
Mate Maleš Foto: Glas Istre

Mate Maleš u razgovoru za Sportske novosti najavio je utakmicu Hajduka i Lokomotive, nekadašnji kapetan Rijeke u dresu Lokomotive pokušat će osigurati ostanak:

- Normalno je da ćemo jednim uhom osluškivati rezultate iz Koprivnice i Osijeka. Ali, pokušat ćemo se isključiti, kako bismo se maksimalno usredotočili na našu igru s Hajdukom. Jer, nije dobro kad se tijekom utakmice razmišlja o drugim rezultatima, to te i dodatno potroši. Uglavnom, vjerujem da će ovo vrlo uzbudljivo i zanimljivo prvenstvo pošteno završiti! Neće biti nikakvog puštanja, svi mi koji igramo nogomet, igramo da bismo pobijedili! Uopće ne sumnjam u regularnost natjecanja, siguran sam da će svaki igrač Slavena Belupa i Osijeka, kao i drugih klubova, dati svoj maksimum, kako bi njegova momčad upisala bodove. Ne vjerujem u ulične priče o namještanju rezultata i puštanju utakmica, pa tko bi sebi dopustio takav skandal? Jer, danas se baš ništa ne može sakriti, kaže Maleš.

Hajduku je pobjeda protiv Lokomotive sigurna europska ulaznica, Istra 1961 igra u Osijeku, a Varaždin igra u Koprivnici.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.