Marko Pjaca odabrao Juventus zbog nastupa u Ligi prvaka

Nedjelja, 17. srpnja 2016. 12:56 Napisao/la  SC

 I Milan ga je impresionirao. Pričao je s Gallianijem osobno i preko telefona. Ipak, Liga prvaka je odlučila, rekao je menadžer Marko Naletilić

Marko Pjaca praktičnoje novi igrač Juventusa! U razgovoru za talijanske medije menadžer Marko Naletilić otkrio je detalje transfera:

- Još uvijek nismo dogovorili datum liječničkog, na njega će kada dogovor bude zaključen. Juventus je klub koji je najbliže potpisu, ali moraju se najprije dogovoriti s Dinamom. Marko se odlučio za Juventus jer je to klub koji ga poznaje jako dobro s obzirom na to da ga prate četiri godine. Osvojili su puno naslova prvaka i igraju na visokoj razini u Ligi prvaka. Za Pjacu je to izazov, svjestan je svojih kvaliteta i vjeruje da može postati igrač prve momčadi. I Milan ga je impresionirao. Pričao je s Gallianijem osobno i preko telefona. Ipak, Liga prvaka je odlučila, rekao je Marko Naletilić za Il Messaggero.

Ukupni iznos transfera kreće se oko 25 milijuna eura čime Pjaca postaje najskuplji igrač HNL-a svih vremena. Dosadašnji rekord držao je Luka Modrić, koji je otišao u Tottenham za 19,5 milijuna eura.

Tranfer zapinje na tehničkim detaljima vezanim za dinamiku isplate i bankovna jamstva budući da Zdravko Mamić ima loša iskustva s talijanskim klubovima.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.