Prva HNL: Marko Livaja ostvario hat-trick, Hajduk uhvatio priključak s Dinamom i Rijekom

Nedjelja, 12. rujna 2021. 19:03 Napisao/la  SC

Do prvoga pogotka Hajduka utakmica nije bila zanimljiva, malo se toga konkretnoga događalo pred obojicom vratara

Marko Livaja triput zatresao mrežu
Marko Livaja triput zatresao mrežu

Marko Livaja ostvario je hat-trick u drugom poluvremenu utakmice u Puli, pogocima najboljega igrača Hajduk je pobijedio Istru 1961 (3:1) i zadržao priključak s Dinamom i Rijekom, koji su odigrali po utakmicu manje

Livaja je prva dva pogotka postigao iz kaznenih udaraca, prvoga je iznudio Sahiti, a drugoga Livaja.

Hajduk je time stekao prednost koja je za momčad Istre 1961 bila nedostižna s obzirom kako je pulska momčad izgledala u napadu!

Istra 1961 je nakon dva pogotka zaostatka stala visoko čime su gosti dobili priliku za brzu transformaciju, u 74. minuti Krovinović je pravodobno odigrao Livaji, koji je pobjegao Galieleji i treći put zatresao mrežu domaćina.

U zadnjoj minuti Drena-Beljo nadskočio je na drugoj vratnici Katića, glavom je loptu poslao u mrežu, Kalinić je dohvatio loptu, nakon VAR-intervencije sudac je odlučio da je lopta prešla zamišljenu gol-crtu.

Do prvoga pogotka Hajduka utakmica nije bila zanimljiva, malo se toga konkretnoga događalo pred obojicom vratara.

Hajduk je djelovao nešto opasnije jedino zbog Livaje.

ISTRA 1961: Lučić, Navarro, J. Silva, Mahmoud, Marin (70 Daničić), Galilea, Blagojević, Mlinar (61 Mišković), Serderov (70 Lisica), Beljo, Bande

HAJDUK: Kalinić, Čolina, Simić, Elez, Dolček, Krovinović, Vuković (79 Katić), Sahiti (71 Kačaniklić), Eduok (46 Atanasov), Livaja (79 Ljubičić), Mlakar (71 Biuk)

Utakmica 8. kola: Istra 1961 - Hajduk 1:3 (Drena-Beljo 90/Livaja 52-11m, 58-11m, 74)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.