Mario Zebec sudi Slaven Belupo - Rijeka, Strahonji utakmica druge lige Radnik - HAŠK

Srijeda, 12. rujna 2012. 11:44 Napisao/la  SC

Mario Zebec vodit će ogled u Koprivnici, a pomoćnici će biti Miro Grgić (Osijek) i Goran Loparac (Sladojevci)

Nedjeljni ogled Slavena Belupa i Rijeke sudit će Mario Zebec iz Cestice, dok će Mario Strahonja preseliti u Drugu ligu i u petak voditi ogled Radnika i HAŠK-a.

Mario Zebec vodit će ogled u Koprivnici, a pomoćnici će biti Miro Grgić (Osijek) i Goran Loparac (Sladojevci), dok je četvrti sudac Igor Pristovnik (Zagreb). Damir Špoljar iz Varaždina bit će delegat, a kontrolor suđenja je Branko Stipković (Karlovac).

Komisija za suce krenula je s realizacijom najavljene selidbe sudaca koji su griješili u niži rang, Marijo Strahonja zbog pogrešaka iz utakmice Osijeka i Rijeke sudit će u petak Radnik - HAŠK, dok će Josip Havaić, koji nije signalizirao zaleđe kod pogotka Lokomotive protiv Hajduka, biti pomoćnik na ogledu Junaka i Šibenika.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.