Mario Ćurić najavio utakmicu protiv Rijeke na Šubićevcu

Četvrtak, 14. srpnja 2022. 20:18 Napisao/la  T. B.
Mario Ćurić najavio utakmicu protiv Rijeke na Šubićevcu

Na otvaranju nove prvenstvene utrke Šibenik je domaćin Rijeci, dvoboj se igra u kasnom noćnom terminu (21) na Šubićevcu.

Uoči „mini“ Jadranskog derbija porazgovarali smo sa ofenzivnim veznim, glavnim arhitektom igre i kapetanom narančastih Marijom Ćurićem:

- Svi skupa jedva čekamo da započne novo prvenstvo i da budem bolji nego prošle sezoen. Mnogo nam je igrača otišlo, isto tako mnogo je novih lica u svlačionici. Na odigranim prijateljskim utakmica djelovali smo dosta dobro. To trebamo pokazati i potvrditi već od prve utakmice s Rijekom, kaže Ćurić.

Novi je i trener Damir Čanadi?

- Razumije nogomet, uveo je čvsrtu, austrijsku disciplinu. Traži od nas da što više imamo loptu u svojim nogama, da ne gubimo raspored na travnjaku. Uvjeren sam da će se njegovi, ali i naši rezultatai rada vrlo brzo vidjeti.

Dvoboji s Rijekom na Šubićevcu uvijek su zanimljivi?

- Posljednju utakmicu na Šubićevcu smo izgubili u pravoj golijadi, slavili su Riječani rezultatom 5:3 uz hat–trick Josipa Drmića koji više nije njihov igrač. U subotu će to biti sasvim nova utakmica, jer gosti i mi smo dosta promjeniti igrački roster. Rijeku respektiramo, ali mi idemo po sva tri boda i tako na najbolji način otvoriti novu sezonu. Doveli su nekoliko iskusnih igrača, prije svega mislim na Halilovića, Vrančića, promjenili su igračku ružu, imaju novog trenera Dragana Tadića. Sigurno će pokušati učiniti sve što bude u njihovoj moći da nas pobjede. Vjerujem u trenera Čanadija, svoje suigrače očekujem našu pobjedu

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.