Marin Brbić: Prvenstvo je neregularno ako se Rijeci i Dinamu dopusti da odgođene utakmice odigraju na proljeće

Nedjelja, 24. studenog 2013. 14:40 Napisao/la  SC

- Pouzdano znam da je Rijeka mogla naći smještaj u Zagrebu, u Panorami je 200 slobodnih soba, rekao je Brbić na obrazoleženje da se utakmica, između ostalog, nije mogla odigrati u nedjelju jer Rijeka nije mogla naći smještaj u Zagrebu

Ne smije se dopustiti Rijeci i Dinamu da na proljeće odigraju svoje odgođene utakmice jer prvenstvo je onda neregularno, sukus je razmišljanja Marina Brbića, predsjednika Hajduka nakon odgoda utakmica Lokomotive i Rijeke odnosno Istre i Dinama zbog obilnih padalina i nemogućih uvjeta. Vremenski uvjeti najviše su problema prouzročili Rijeci koja uz utakmicu s Lokomotivom mora odraditi i ogled protiv Hrvatskog dragovoljca koji je prekinut zbog nestanka struje.

- Ekipe će na proljeće biti u drugačijim sastavima i prvenstvo neće biti regularno, izjavio je rezolutno Marin Brbić za portal Dalmacijanews pritom se osvrnuvši na činjenicu da Lokomotiva i Rijeka nisu utakmicu odigrale u nedjelju. Naime, eventualna mogućnost da se, unatoč lošoj prognozi, utakmica odigra u nedjelju propala je jer Rijeka prema navodima nije mogla naći smještaj u Zagrebu.

- Pouzdano znam da je Rijeka mogla naći smještaj u Zagrebu, u Panorami je 200 slobodnih soba, rekao je Brbić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.