MARIJO TOT DOBIO OTKAZ

Sin mi je od šoka završio na hitnoj

Petak, 19. svibnja 2017. 22:35 Napisao/la  SC

Pa ta slika je išla u cijeli svijet, svi su vidjeli tu sramotu, kaže Tot

Marijo Tot dobio je otkaz u Istri 1961, čelnici kluba  nisu imali izbora. Morali su otići svi igrači ili trener, kojemu su svi igrači otkazali poslušnost i simbolično okrenuli leđa prije utakmice protiv Dinama:

- Osjećam se super, jer odlazim iz sredine u kojoj me ne žele. To nikad u životu nisam doživio, niti neću. Zapravo, to nitko nikada nije doživio. Sin mi je od šoka završio na Hitnoj! Ne mogu vjerovati da se to dogodilo. Pa ta slika je išla u cijeli svijet, svi su vidjeli tu sramotu. Bila je ovo jedna od najuspješnijih sezona u povijesti Istre, a ja dobijem otkaz!? Eto, to je klupska odluka, rekao je Tot nakon što je dobio otkaz.

Tot je radio kao pomoćnik i trener u klubovima kakvi su Dinamo i Rijeka, prema karakteru nije konfliktna osoba i nigdje nije imao problema s međuljudskim odnosima.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.