PROMJENA U PULI

Marijo Tot postao novi trener Istre 1961

Petak, 30. prosinca 2016. 14:35 Napisao/la  SC

Darko Raić Sudar ponovo pomoćnik


Marijo Tot  novi je trener Istre 1961. Tot je naslijedio  na klupi Darka Raića Sudara, koji ponovo postaje pomoćnik.

– Jako sam zadovoljan što sam preuzeo Istru 1961, klub koji u zadnje vrijeme pozitivno intrigira javnost u Istri i šire te u posljednje vrijeme ima velike planove. S moje točke gledišta to je klub koji zaista ima viziju, kako organizacijsku tako i stručnu. Imaju ideju kako žele napredovati i tu se naši planovi podudaraju. Kako im je cilj stručno ojačati, ja sam se našao u njihovim planovima i zbog toga nisam puno dvojio. Jedva čekam krenuti u posao, nadam se pozitivnoj priči i rezultatskom iskoraku koji će pratiti želje vlasnika. Od prvog dana priprema svi moji resursi će biti na dispoziciji klubu, kaže Tot.

U zadnjem razdoblju  Tot je radio u kineskom nogometu, posljednji klub koji je vodio bio je Changchun Yatai, prethodno je bio trener Harbin Yitenga.

U hrvatskom nogometu Tot je kratko samostalno vodio Dinamo i Lokomotivu. Nekada je bio pomoćnik trenera Rijeke Roberta Rubčića, koji danas vodi školu nogometa i žensku ekipu Istre 1961.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.