Marijo Tot: Bio sam zatečen cjelokupnom situacijom, nosim se s tim koliko mogu

Srijeda, 17. svibnja 2017. 22:45 Napisao/la  SC

Ponosan sam na svoje igrače, znakovito je rekao kapetan Goran Roce, koji je sat vremena pred utakmicu izveo suigrače na teren i održao motivacijski govor

Dinamo je pobijedio (2:1) Istru 1961 u neizvjesnoj završnici utakmice, koja je počela neobičnim potezom gostujućih igrača. Cijela močad Istre 1961 prije početka utakmica zagrljena je okrenula leđa treneru Mariju totu, koji je sjedio na klupi iako s momčadi nije doputovao iz Pule. Igrači mu nisu dozvolili da se ukrca na autobus...
 
 - To je bila naša poruka, rekao je Goran Paracki, dok ostali igrači Istre nisu željeli ništa komentirati.

 - Ponosan sam na svoje igrače, znakovito je rekao kapetan Goran Roce, koji je sat vremena pred utakmicu izveo suigrače na teren i održao motivacijski govor.

 Marijo Tot stadion je napustio automobilom, nije ni pokušao ući u autobus s igračima.
 
 - Činjenica da imamo problema, od toga nitko ne bježi. Kao što sam rekao, svi smo profesionalci. Ja časno radim svoj posao, to se vidi po rezultatima. Naši igrači su se danas žestoko borili, dali su svoj maksimum. Sada je na klubu da u ovim danima donesu najbojlu odluku koja će zadovoljiti sve strane. Bio sam zatečen cjelokupnom situacijom, to je presedan za koji ne znam je li se igdje dogodio! Nosim se s tim koliko mogu, ali ja sam profesionalac koji mora raditi posao dok se to od mene traži. Vodio sam veći dio treninga ovoga tjedna, cijeli tjedan sam radio s njima. Puno toga sam im rekao kroz tjedan, pa danas nije bilo velikih ideja pred igračima. Komunikacija nam je bila sužena, naša se situacija mora riješiti na dobrobit kluba, do sljedeće utakmice ovo se mora riješiti. Najvažnije je mirno završiti sezonu, pokazati svima da je Istra ozbiljan klub, to je najvažnije. U ovoj situaciji je najvažnija odluka kluba, kako oni odluče tako će biti, rekao je Tot.
 
 - Dobro smo ušli u utakmicu, otvorili smo susret stativom Soudanija. Nastavili smo stvarati šanse i dva puta zatresli mrežu. U nastavku smo bili isto dobri, ali nismo više zabili. Istra je uspjela smanjiti na 2:1, mi smo se malo povukli, ali izdržali smo do kraja i došli do zaslužene pobjede. Znamo da ne ovisi sve o nama i nadamo se i dalje kiksu Rijeke, rekao je kapetan Dinama Domagj Antolić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.