Marijo Strahonja: Glavni sudac nije sam donio odluku, to je vidljivo!

Ponedjeljak, 20. prosinca 2021. 21:03 Napisao/la  SC
Marijo Strahonja
Marijo Strahonja

Marijo Strahonja prema službenoj dužnost prokomentirao je za HTV spornu odluku Frana Jovića u Splitu, sudac je opravdano poništio kazneni udarac s velikim vremenskim odmakom, netko mu je očito ukazao da nije vidio prerano otrčavanje (Mierez) igrača Osijeka u kazneni prostor:

- Glavni sudac nije sam donio odluku, to je vidljivo jer je u trenutku izvođenja okrenuo glavu prema vratima, ali i po gestikulaciji i svemu što je slijedilo. Niti pomoćni sudac ne gleda u tu stranu, to se vidi na snimci, a upitno je, također, koliko je četvrti sudac sa s centralnog dijela uz aut liniju imao uvid u situaciju. Nejasno je, međutim, što se dogodilo u VAR sobi. Ako je VAR soba izvršila odluku, onda imamo problem. Oni bi se trebali javiti jedino u slučaju da se lopta, recimo, odbila od vratnice i vratila Mierezu. Nije, dakle, jasno kako je sudac Jović donio odluku. Ja to ne mogu znati. Ponavljam, ako je dobio naputak od VAR sobe, to onda nije dobro, kaže Strahonja.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.