Marijan Pušnik: Velika je to pljuska meni i igračima, iako nismo igrali loše

Petak, 09. rujna 2016. 21:24 Napisao/la  SC

Ne smijem i neću to komentirati. Upućujem kontrapitanje: Kako ste vi to vidjeli?, komentirao je Pušnik nedosuđeni kazneni udarac za Hajduk


Inter i Hajduk odigrali su neodlučeno (1:1) u Zaprešiću što je trener Hajduka Marijan Pušnik ovako prokomentirao:

- Vrlo loše smo počeli utakmicu, promašili zicer, a onda primili pionirski gol. Potom smo kontrolirali utakmicu, barem sam ja to tako vidio, imali smo 16:4 omjer udaraca. Vrlo sam razočaran time što nismo osvojili sva tri boda. Bili smo previše egoistični. Naročito me razočaralo to što pojedini igrači nisu slušali upute kod prekida. Čestitam domaćinu, ali mojim igračima čestitke ne mogu uputiti. Velika je to pljuska meni i igračima, iako nismo igrali loše, nego previše sami za sebe, što se nama ne smije dogoditi, kazao je Pušnik.

Nedosuđeni prekršaj na Tomi Bašiću za kazneni udarac, Pušnik je ovako opisao:

- Ne smijem i neću to komentirati. Upućujem kontrapitanje: Kako ste vi to vidjeli?

- Naši su vidjeli da nije penal, a vaši da jest, replicirao je trener Intera Samir Toplak i dodao:

- Počeli smo dobro, zabili gol. Bilo je kasnije jako nezgodno igrati protiv Hajduka, ali po oduzetoj lopti moramo biti još bolji. Dosta smo pali, na kraju je rezultat realan, zaključuje Toplak.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.