ZDRAVKO MAMIĆ NAKON PORAZA

Ne sjećam se kada sam bio manje tužan

Nedjelja, 23. rujna 2012. 11:09 Napisao  Luka Variola

Normalno da me brinu tri utakmice bez pobjede, ali to nije pitanje za mene, kaže Mamić

Derbi na Kantridi nije propustio niti izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić, koji je unatoč teškom potopu svoje ekipe bio začuđujuće miran. Nakon dvoboja podijelio je kratko svoje mišljenje novinarima i brzo uskočio i zatamnjeni audi u kojem je u društvu predsjednika Mirka Barišića krenuo put Zagreba.

- Čestitam Rijeci, očito je sve bilo pripremljeno za slavlje Rijeke, koja zasluženo uživa u pobjedi. Svojim igračima nemam apsolutno ništa za prigovoriti. Dominirali su fizički nakon pražnjenja s Portom, no to nije rezultiralo onime što smo željeli, objasnio je Mamić, koji je uoči subotnjeg dvoboja izjavio kako je buđenje Rijeke nešto najbolje što se dogodilo hrvatskom nogometu.

Bijeli su se itekako probudili, osjetili su to na svojoj koži i Zagrepčani koji su u subotu doživjeli najgori poraz u Rijeci otkad je HNL-a.

- Mi smo stvarali prilike a Rijeka je svaku svoju polupriliku realizirala. Kakva smo mi tri gola primili to nema veze sa zdravom pameću. Unatoč svemu ja sam ponosan na pristup i igru Dinama iako oni nisu dali rezultat u konačnici. Isto tako, pobjeda Rijeke je zaslužena. Ovo je bio pravi spektakl i  čestitam domaćinu. Ne sjećam se kada sam bio manje tužan nakon ovako uvjerljivog poraza, dodao je Mamić.

Dinamo je u dvoboju s Rijekom produžio krizu. Tri utakmice Čačićevi puleni ne znaju za pobjedu, niti za gol.

- Normalno da me brinu tri utakmice bez pobjede u nizu, ne treba biti specijalno pametan, očito da nas košta realizacija. No, to nije pitanje za mene, zaključio je Mamić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.