ZDRAVKO MAMIĆ PORUČUJE

Maribor ćemo pregaziti kao plitak potok!

Petak, 24. kolovoza 2012. 13:52 Napisao/la  Z.G.

- Nema nikakvih pojačanja prije siječnja!, zagrmio je Mamić na oproštaju od Milana Badelja

 

 

 

Dinamu ne trebaju pojačanja da bi "pregazio" Maribor. Tako otprilike tvrdi maksimirski izvršni predsjednik Zdravko Mamić. Pritom nije pojasnio trebaju li modrima pojačanja da - suparnici ne bi "gazili" Dinamo. Lani su u Ligi prvaka primili rekordna 22 pogotka.

- Nema nikakvih pojačanja prije siječnja!, zagrmio je Mamić u petak poslijepodne na maloj prigodnoj svečanosti upriličenoj povodom oproštaja kapetana Milana Badelja koji će nakon uzvrata u Mariboru pojačati njemački HSV.

- Maribor? Ma, pregazit ćemo ih kao plitak potok! Bit će pakao na stadionu. Koliko znam, doći će barem pedeset posto ljudi više nego što stadion može primiti. Inače, pogledao sam snimku maksimirske utakmice protiv Maribora i moram reći da sam impresioniran. Dinamo je bolji. Ma, samo se priča o Čačićevoj sreći, a to nije sreća, nego Božja volja, zaključio je Mamić.

Sličnog je razmišljanja i trener Ante Čačić, koji se dotaknuo eventuanog dolaska Ivana Klasnića na Maksimir.

- Klasnić? Ma, ništa od toga. Ne treba nam takav tip igrača, imamo mlade. Očekujem naš ulazak u Ligu prvaka, s Klasnićem ne bismo mnogo dobili, ne bismo bili prvaci Europe… Odličan je igrač, ali imamo više potrebe na drugim mjestima nego u vrhu napada, naglasio je Čačić.

Fotogalerija Petar Glebov/PIXSELL

 

 

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.