Luka Vučko, pojačanje Istre 1961: Igor Pamić je najveći razlog što sam došao u Pulu

Subota, 18. siječnja 2014. 21:24 Napisao/la  SC

Igora Pamića  smatram našim najboljim stručnjakom i bit će mi čast raditi s njim, kaže Vučko

Luka Vučko (29) novo je pojačanje Istre 1961. Bivši reprezentativac ponikao u Hajduku, u Istru je stigao iz daleke Amerike, gdje je igrao za drugoligaša San Antonio Scorpionse. U karijeri je igrao za Hajduk, Rijeku, turski Eskisehirspor, poljski Lechi, mađarski Pesci, u mandatu Slavena Bilića triput je odjenuo dres A-reprezentacije:

- Imao sam dobru sezonu u Americi, bio sam kapetan i odigrao sam sve utakmice. Ona je završila početkom studenog, vratio sam se u Hrvatsku, ali kroz ova dva mjeseca nijedna ponuda koju sam dobio nije me zadovoljila, a onda je stigla ponuda Istre koju sam odlučio sam prihvatiti. Moram priznati da je najveći razlog što sam došao u Pulu trener Igor Pamić, kojeg smatram našim najboljim stručnjakom i bit će mi čast raditi s njim. Čim sam došao u Pulu imali smo izuzetno kvalitetan razgovor, dao mi je veliku podršku i to sad moram vratiti, opravdati povjerenje koje sam dobio, kaže Vučko za Glas Istre

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.