Prva HNL: Lokomotiva pobijedila Dinamo, zanimljiva borba za jesenskog prvaka

Nedjelja, 07. studenog 2021. 17:02 Napisao/la  SC

U 35. minuti Santini obranio Petkovićev kazneni udarac, Dinamo u nastavku utakmice nije realizirao dvije velike prilike

Prva HNL: Lokomotiva pobijedila Dinamo, zanimljiva borba za  jesenskog prvaka

Nogometaši Lokomotive pobijedili su Dinamo u Kranjčevićevoj i borbu za jesenskog prvaka učinili vrlo zanimljivom.

U 8. minuti Marić je neočekivano ostao sam kao na treningu oko bijele točke, loptu je mirno poslao u gornji kut kao da izvodi kazneni udarac - 1:0

U 35. minuti Cokaj je prekršajem zaustavio Andrića, sudac Pajač pokazao je na bijelu točku nakon intervencije VAR-a.

Santini je obranio Petkovićev kazneni udarac!

U prvom dijelu momčad Lokomotive djelovala je brže i čvršće, Dinamo nije djelovao opasno.

U drugom dijelu promijenili su se odnosi, Dinamo je dizao ritam kako je vrijeme odmicalo, momčad Lokomotive trpjela je sve jači pritisak.

Stvorio je Dinamo dvije izrazite prilike!

U 62. minuti Petković je proigrao Oršića, koji se na ulasku u kazneni prostor oslobodio pratnje i s 13 metara loptu poslao kraj vratiju.

U 76. minuti Petković je još jednom sjajno asistirao, ovog puta Ivanušec je uspio istrčati ispred Santinija, koji je u padu instiktivno zatvorio prilaze, Ivanušec sa 7 metara nije uspio pogoditi vrata.

U 91. minuti Perić je zatresao mrežu nakon Oršićeva ubačaja, sudac Pajač poništio je pogodak zbog zaleđa nakon intervencije VAR-a.

Na kraju je Pajač produljio utakmicu 9 minuta, Lokomotiva je uspjela sačuvati vrijednu pobjedu kojom je omogućila Rijeci da eventualnom pobjedom u Šibeniku ostvari prednost pred Dinamom.

LOKOMOTIVA: Santini, Milićević, De Haas, Soldo, Cipetić, Marić, Cokaj, Pivarić (76 Maleš), Kačavenda, Aliyu, Dabro (61 Kulenović)

DINAMO: Livaković, Ristovski (86 Tolić), Theophile-Catherine, Leovac (73 Menalo), Perić, Mišić, Špikić, Petković, Bulat (57 Ivanušec), Oršić, Andrić

Utakmica 15. kola: Lokomotiva - Dinamo 1:0 (Marić 8)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.