MAXtv Prva liga: Lokomotiva na krilima Bručića i Borasa pobijedila Zagreb

Petak, 20. srpnja 2012. 21:49 Napisao/la  SC

Prvo kolo MAXtv Prve lige: Zagreb - Lokomotiva 0:2. Strijelci: 0:1 Bručić (29'), 0:2 Boras (61')

Utakmica 1. Kola MAXtv Prve lige nogometaša

ZAGREB – LOKOMOTIVA  0:2

Stadion NK Zagreb. Gledatelja:

Sudac: Marijo Strahonja (Zagreb)

Strijelci: 0:1 Bručić (29'), 0:2 Boras (61')

Zagreb: Vidaković, Pelaić (od 61' Zadro), Jurendić (od 75' Abdurahimi), Frljužec (od 46' Dedić), Šovšić, Pavlović, Oršulić, Mitrović, Štiglec, Štrok, Medić.

Lokomotiva: Picak, Musa, Barbarić, Mesarić, Antolić (od 89' Škvorc), Maleš, Bručić, Boras, Kramarić (od 86' Mrzljak), Brozović, Zakarić (od 59' Samateh).

 

Nogometaši Lokomotive na otvaranju nove prvoligaške sezone slavili su u gradskom derbiju na gostovanju kod Zagreba rezultatom 0:2. Lokosi su od prve pa do posljednje minute bili bolja momčad na terenu, u 29. minuti utakmice Bručić je doveo goste u vodstvo, a točku na "i" stavio je Boras u 69. minuti za zasluženu pobjedu gostiju na stadionu NK Zagreb.

Zagreb će u drugom kolu na gostovanju u Osijeku tražiti bodove iskupljenja dok će Lokosi s tri boda u džepu na novo gostovanje u Zaprešić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.