Prva HNL: Gorica i Lokomotiva remizirali u nemogućim uvjetima za igru

Nedjelja, 21. studenog 2021. 16:57 Napisao/la  SC

Domaćini su u 24. minuti imali dva pogotka prednosti, ali Lokomotiva je uspjela poravnati rezultat i u magli osvojiti bod

Detalj s utakmice Gorica - Lokomotiva
Detalj s utakmice Gorica - Lokomotiva Foto: Screenshot

Nogometaši Lokomotive i Gorice odigrali su 2:2 u nemogućim uvjetima u Velikoj Gorici.

Domaćini su odlično otvorili utakmicu i poveli već u drugoj minuti preko Fruka, potom su preko Pršira u 24. minuti drugim pogotkom okrunili period svoje izražene dominacije.

No, nogometaši Lokomotive tek tada su počeli igrati, pa je u 34. minuti Aliyju natrčao na Milićevićev ubačaj i smanjo rezultat.

U drugom dijelu igralo se po vrlo gustoj magli, uvjeti su bili na granici regularnosti.

U tim uvjetima nogometaši Lokomotive bolje su se snašli, preuzeli inicijativu i u 60. minuti Pivarić je uspio poravnati rezultat.

GORICA: Kotarski, Keita (86 Doka), Jovičić, Steenvoorden, Muhammed, N'Gouali (64 Janković), Pršir, Fruk (77 Mitrović), Kalik, Delfi (46 Lovrić), Stojanoviski (64 Brodić)

LOKOMOTIVA: Nevistić, Cipetić (63 Vranjković), Čokaj, Marić, Ibrahim (87 Goričan), Kačavenda, Pivarić (64 Hoxha), Dabro.

Gorica – Lokomotiva 2:2 (Fruk 2, Pršir 24/Aliyu 34, Pivarić 60)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.