Ljubo Pavasović-Visković: Disciplinski sudac samo je objavio odluku Izvršnog odbora HNS-a

Četvrtak, 18. prosinca 2014. 19:38 Napisao/la  SC

HNS je odlučio radikalizirati stav prema Hajduku. Ne znam da li ćemo se žaliti, jer se ne želimo spuštati na ovu razinu, rekao je  Pavasović-Visković

Ljubo Pavasović-Visković prokomentirao je odluku kojom su članovi Nadzornog odbora Hajduka, među kojima je i on, kažnjeni s godinom dana obavljanja bilo kakve funkcije u nogometu.

- HNS je očito odlučio radikalizirati stav prema Hajduku. Ovaj potez dokazuje da se radi o skupini ljudi koji sebe smatraju važnijim od nogometa, rekao je Ljubo Pavasović-Visković.

- Ne znam da li ćemo se žaliti, jer se ne želimo spuštati na ovu razinu. Ova odluka je donijeta na Izvršnom odboru HNS-a, Vlajčević  je samo objavio odluku. HNS donosi odluke kojima radikalizira cijelu situaciju. U subotu je sjednica Nadzornog odbora pa ćemo odlučiti kako dalje, no odlukom HNS-a neće se ništa promijeniti u Hajduku, jer smo mi dioničko društvo i na to ne može utjecati HNS, rekao je Pavasović-Visković.    

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.