PAVASOVIĆ NA POLICIJI

Počitajte izvještaj delegata utakmice Hajduk - Dinamo

Subota, 19. rujna 2015. 21:50 Napisao/la  SC

Predsjednik Hajdukova NO morao dati izjavu zbog incidenata u kojem je napadnut sudac Marić

Predsjednik Hajdukovog NO, Ljubo Pavasović Visković, morao je na policiji dati izjavu nakon derbija Hajduka i Dinama, zbog incidenata na kraju utakmice u kojem je napadnut sudac Bruno Marić.

Nakon susreta neslužbeno prijavio ga je policiji netko iz Dinamove delegacije, pa je jedan od čelnih ljudi Hajduka morao na splitskoj policiji dati svoje viđenje  incidenta.

Sudac Marić dosudio je na kraju utakmice kazneni udarac za Dinamo, koji Henriquez nije iskoristio. Posije utakmice Marića su napali čelnici Hajduka među kojima je prednjačio Goran Vučević.

Davor Ivić, delegat utakmice, u službenom izvješću zapisao je sljedeće:

U nadoknadi vremena u drugom dijelu igre Predsjednik N.O. HNK Hajduka gospodin Ljubo Pavasović-Visković došao je do kućice 4. suca i obatio mu se riječima "jebem ti mater smeće jedno, grbavac gubavi kako Vam nije neugodno". Po završetku utakmice dočekao je prvog pomoćnog suca gosp. Petrovića, priječio mu izlazak s trena za igru, unio mu se u lice riječima "kud ćeš pičko, jebem te pičko, ovuda nećeš proći". Po završetku utakmice gospodin Goran Vučević pri izlasku s terena za igru fizički je povlačio suca za dres i ruke, te im se obratio riječima "pička Vam materina ovdje ste došli krasti, kako Vas nije sram". Gospodin Miro Čolak, oružar HNK Hajduka, na kraju utakmice došao je kod 4. suca i obratio mu se riječima "jebem Vam mater govnari", smeće, đubre", a po završetku na izlasku istim se riječima obratio sucima.

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.