Lima se priključio treninzima Hajduka, Portugalac dogovorio nove uvjete ugovora

Četvrtak, 27. rujna 2012. 14:01 Napisao/la  I. Jelić

Portugalski branič se vratio uz uvjet da ako u zimskom prijelaznom roku pronađe novi klub Hajduk može napustiti bez obeštećenja


Ruben Lima vratio se na Poljud. Portugalac se priključio treninzima prve momčadi Hajduka,nakon što je ljetos napustio pripreme na Kupresu nezadovoljan kašnjenjem plaća. Zasad trenira po posebnom režimu, sa čelnicima kluba dogovorio je nove uvjete ugovora koje su za Bijele prihvatljivi.

Vuković upisan kao stijelac trećeg gola protiv Slavena 

Velika većina novinara treći gol Hajduka u pobjedi nad Slaven Belupom (3:1) pripisali je Goranu Milović koji je i sam sugerirao da je lopta iz slobodnog udarca kojeg je izveo Ivan Vuković pogodila njega u leđa i završila u mreži gostiju. Činilo se da je gostujući igrač Barić postigao auto-gol. Ipak, Milović nije upisan u zapisnik kao strijelac već je gol pripisan Vukoviću

Naime prema dosadašnjem ugovoru imao je 70.000 tisuća eura po sezoni uz određene bonuse, sada je, pak kako smo neslužbeno, saznali pristao na godišnju zaradu od 60.000 tisuća eura bez dodatnih bonusa, ali uz uvjet da ako u zimskom prijelaznom roku pronađe novi klub Hajduk može napustiti bez obeštećenja. Također je dogovoreno da će Lima oprostiti eventualna dugovanja Splićana prema njemu u budućnosti. 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.